Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

4,9 UD AF 5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT CERTIFICERET & ANBEFALET AF FAGFOLK

GRATIS FRAGT I DANMARK VED KØB OVER 597,- DKK

1-3 DAGES LEVERING

BRUG FRA 6 MÅNEDER OG OP TIL 20 KG.

SKABT TIL FORÆLDRE, BEDSTEFORÆLDRE, PÆDAGOGER OG DAGPLEJERE

Løsningen for institutioner

Velkommen til By Minella's side for institutioner, hvor vi imødekommer de unikke behov hos daginstitutioner, børnehaver og vuggestuer. Hos By Minella forstår vi de krav, der stilles til pædagoger, og vigtigheden af at skabe et sikkert og behageligt miljø for både personale og børn. Vores innovative hoftesæder er designet til at lette byrden ved at bære de små rundt hele dagen, så pædagogerne kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – at pleje og engagere sig med børnene i deres varetægt. Vores hoftesæder er blandet andet skræddersyet specifikt til institutioner. Find ud af hvordan By Minella kan hjælpe med at optimere jeres daglige rutiner, samtidig med at sikre både børnepassere og børns velbefindende.

Anmeldelser fra andre Institutioner

Leder i Børnehuset Tinsoldaten

“Alle vores pædagoger, der løfter på vores små børn dagligt, fortjener et BY MINELLA hoftesæde, så derfor har jeg investeret i ét til alle pædagoger i vores vuggestue”

- Stine Maj Jakobsen

Jeg arbejder i vuggestue

"Jeg arbejder i vuggestue og har mange løft i løbet af en dag. By Minella hoftesædet skåner helt sikkert min ryg og hofter. En af fordelene ved hoftesædet er, at det kan bruges både på hofterne og på maven. Hoftesædet er nemt at tage på og gør, at jeg kan gå rundt med et barn i meget længere tid, uden at overbelaste min ryg.
Jeg ville SÅ gerne have haft hoftesædet til mine egne børn, da de var små"

- Lissi Laurentiussen

Er dit team træt af anstrengelsen ved at bære de små rundt hele dagen? By Minella's hoftesæde kan lette jeres byrde! Vores hoftesæder er her for at gøre jeres dage i vuggestuer, børnehaver eller dagpleje nemmere og mere behagelige. Sig farvel til ømhed og smerter og goddag til en glattere og mere behagelig omsorgsoplevelse. Vores hoftesæde er det første skridt mod en lysere og gladere rutine i jeres børnepasning. I vil hurtigt opdage forskellen, som By Minella hoftesædet kan gøre for jer og børnene i jeres varetægt! Ring til os på +45 41 91 44 59 eller skriv en e-mail til contact@byminella.com for et tilbud

Kurv

Der kan ikke købes flere produkter