Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

4,9 UD AF 5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT CERTIFICERET & ANBEFALET AF FAGFOLK

GRATIS FRAGT I DANMARK VED KØB OVER 597,- DKK

1-3 DAGES LEVERING

BRUG FRA 6 MÅNEDER OG OP TIL 20 KG.

SKABT TIL FORÆLDRE, BEDSTEFORÆLDRE, PÆDAGOGER OG DAGPLEJERE

Ofte stillede spørgsmål

Produkt

Hvornår kan jeg bruge BY MINELLA hoftesædet?

Du kan bruge BY MINELLA hoftesæde fra baby er 6 måneder og op til 20 kg. Fra 0-6 måneder kan BY MINELLA hoftesæde bruges som ammestøtte.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

SM version passer op til en livvidde på 100 cm. L-XL version passer op til en livvidde på 135 cm.

For at måle din livvidde placeres målebåndet rundt om maven, så det i begge sider ligger lige midt imellem nederste kant af ribbenene og øverste kant af hoftebenet.

Du taber nogle centimeter, hvor de to bælteender overlapper hinanden for at sikre velcroen. Hvis du svinger mellem de to størrelser, så anbefaler vi, at du tager det største. 

BY MINELLA hoftesædet skal altid placeres i livvidden og altid over hoften. For at måle din livvidde, placeres målebåndet rundt om maven, så det i begge sider ligger lige midt imellem nederste kant af ribbenene og øverste kant af hoftebenet.

Hvad er forskellen på BY MINELLA hoftesædet og de andre billigere alternativer, der findes på markedet?

Hver enkelt BY MINELLA hoftesæde er lavet med håndværk, materialer af høj kvalitet og masser af kærlighed. Vi har prioriteret din baby/barns hoftesundhed højt og har gennemgået strenge sikkerhedstests og faglige godkendelsesprocesser.

Hvad er et hoftesæde?

Et hoftesæde er et super smart og nemt redskab til at bære dit barn nemt og ubesværet. Du kan kalde det en simple bæresele, der vikler sig om din talje/livvidde og sidder over dine hofter for at hjælpe dig med at bære din baby/barn mere komfortabelt og med mindre besvær. Der er et sikkert ‘hyldelignende’ sæde med 30 graders vinkel (vigtigt for optimal støtte til dit barn), hvor dit barn sidder, mens du holder h*n med en arm. Dette sæde er designet til at sætte din babys hofter i den anbefalede M-formede squat-position, mens du fjerner belastningen af din ryg, arme, skuldre og hofte. Hoftesædet er også designet til at opbevare genstande som bleer, sut, servietter og andre væsentlige ting i de 4 lommer.

Er BY MINELLA hoftesædet hands-free?

Nej, BY MINELLA hoftesædet er ikke hands-free. Det er designet til at give forældre, bedsteforældre, pædagoger og dagplejere mulighed for at droppe komplicerede bæreredskaber, der er svære og tidskrævende at tage på selv, og for at gøre det nemt for dig at "bære på hoften", og for børn at komme op og ned nemt, mens det tager vægten af din ryg og arme. Det bærer også alle dine ting i de 4 opbevaringsmuligheder.

Har I en til tvillinger?

BY MINELLA hoftesædet er beregnet til at bære et barn ad gangen. Forældre til tvillinger køber ofte to - en til hver forælder at have på. Dog ved man aldrig, hvad fremtiden byder på 😊

Hvad er de forskellige bæremuligheder?

Du kan bruge BY MINELLA hoftesædet i 4 bærestillinger som vist øverst på how to use siden fra 6 måneder op til 20 kg. Husk at bære den højt (placeres om talje/livvidde) og mere til den stramme side end løst for den mest behagelige stilling.

Hvor bliver BY MINELLA hoftesædet produceret?

Vores BY MINELLA hoftesæde bliver produceret i Kina. Det er en nøje udvalgt leverandør, som vi også har været ovre at besøge. Det er en lille fabrik med gode arbejdsforhold, og de bruger bæredygtige materialer. Dette er også hvorfor, BY MINELLA hoftesædet er certificeret både kemisk og mekanisk. Læs mere under spørgsmålet “Er BY MINELLA hoftesædet certificeret?”. Vi har et meget tæt og godt samarbejde.

Sikkerhed

Er materialet sikkert for børn?

Det kan du tro, at det er. BY MINELLA hoftesæde er testet, verificeret og godkendt både kemisk og mekanisk, og lever op til EU's standarder (EN71-3:2019 + A1:2021, CEN/TR 16512:2015) for denne type babyudstyr.

Vores hoftesæde er gennemtænkt og testet til punkt og prikke. Det har været forbi flere fagfolk under designprocessen, så den helt rette ergonomiske pasform kunne udformes og give den optimale støtte til dig og dit barn.

Er BY MINELLA hoftesædet anbefalet af fagfolk?

Det kan du tro, det er. Flere fagfolk såsom ergo-og fysioterapeuter har været involveret under designprocessen, så den rigtige ergonomiske pasform kunne designes og give den optimale støtte til dig og dit barn. Nedenfor kan du læse udtalelser fra flere fagfolk fra sundhedssektoren.

”Det brede bælte giver en sikker og korrekt ergonomisk pasform og position på kroppen. Den placerer vægten fast over hofterne, og sikrer derfor minimal belastning af ryg, skuldre og lænd. Sædets skridsikre overflade sikrer sammen med dens brede form og 30 graders vinkel en sikker og stabil position for barnet, som skaber ro og nærvær, og barnet bliver derfor ikke forstyrret af en uegnet bærestilling, men derimod. kan putte sig sikkert til sin bærer og mærke roen fra den afslappende stilling. Jeg er selv rigtig begejstret for hoftesædet, som har givet mig en meget bedre bæreposition. Jeg kan tydeligt mærke forskellen for både mig selv og min søn, som elsker at sidde trygt og behageligt i denne stilling. Derudover nyder jeg, hvor let tilgængeligt hoftesædet er. Den er super nem og hurtig at tage på.”

Trine Holst Jensen (som også selv bruger det til dagligt), Ergoterapeut

"Jeg anbefaler hofteholderen fra By Minella, da den har en fin ergonomisk pasform. Den brede linning i hoften bærer giver optimal støtte i lænden og trækker dig ikke ind i unødvendige eller uhensigtsmæssige stillinger, men sikrer, at du kan bevare en optimal position i krop og kerne. Som fysioterapeut ser jeg ofte forældre bære deres børn på samme dominerende arm /skulder, og ender med en overbelastning Men med hofteholderen kan du nemt dreje den og skifte mellem højre og venstre side På den måde varierer du dine bærestillinger Det specielle ved designet er også 30 graders hældning af selve sædet, hvilket betyder, at barnet ikke vipper nedad. Med By Minella hofteholderen belaster du heller ikke dine skuldre og overkrop unødigt, men bærer dit barn på kroppens kraftcenter, nemlig dine hofter og bækken."

Mathilde Ellebæk, Auth. Psysioterapeut

"Jeg anbefaler By Minella hofteholderen, da den giver baby mulighed for at opleve verden sikkert siddende med sin omsorgsperson. Hoftebæreren er desuden ergonomisk og understøtter optimal hoftesundhed både for babyen og for den, der bærer barnet. hoftebøjlen kan bruges fra 6 måneder til 20 kg. og har 30 graders hældning, der sikrer optimal støtte til bæreselen og barn. Hoftebøjlen er praktisk med i alt fire opbevaringsmuligheder, så du kan have de mest nødvendige ting tæt på Fra babys 0-6 måneders alder kan hoftebæreren også bruges som amme/flaskestøtte.Som professionel og som mor anbefaler jeg hoftebæreren fra By Minella, da den giver mulighed for af nærhed med baby og er samtidig praktisk og ergonomisk korrekt."

Kathrine Vernersen, Sundhedsplejerske og sygeplejerske

Er BY MINELLA hoftesædet certificeret?

Ja, BY MINELLA hoftesædet er sikkerhedscertificeret gennem CNAS. Det er testet, verificeret og godkendt både kemisk og mekanisk, og lever op til EU's standarder (EN71-3:2019 + A1:2021, CEN/TR 16512:2015) for denne type babyudstyr.

CNAS (China National Accreditation Service for Conformity Assessment) er en verdensførende inspektions-, verifikations-, test- og certificeringsvirksomhed.

Er der en instruktionsvideo?

Ja, du kan finde den her under.

Altid vær sikker på at placer dit BY MINELLA hoftesæde korrekt.

Video guide

Kurv

Der kan ikke købes flere produkter