Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

GRATIS FRAGT I DANMARK 1-3 DAGES LEVERING

4.8 STJERNER PÅ TRUSTPILOT

CERTIFICERET & FAGLIGT ANBEFALET

Ofte stillede spørgsmål

Produkt

Hvornår kan jeg bruge BY MINELLA hoftesæde?

Du kan bruge BY MINELLA hoftesæde fra baby er 6 måneder og op til 20 kg. Fra 0-6 måneder kan BY MINELLA hoftesæde bruges som ammestøtte.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

SM version passer op til en livvidde på 100 cm. L-XL version passer op til en livvidde på 135 cm.

For at måle din livvidde placeres målebåndet rundt om maven, så det i begge sider ligger lige midt imellem nederste kant af ribbenene og øverste kant af hoftebenet.

Du taber nogle centimeter, hvor de to bælteender overlapper hinanden for at sikre velcroen. Hvis du svinger mellem de to størrelser, så anbefaler vi, at du tager det største. 

BY MINELLA hoftesædet skal altid placeres i livvidden og altid over hoften. For at måle din livvidde, placeres målebåndet rundt om maven, så det i begge sider ligger lige midt imellem nederste kant af ribbenene og øverste kant af hoftebenet.

Hvad er forskellen på BY MINELLA hoftesædet og de andre billigere alternativer, der findes på markedet?

Hver enkelt BY MINELLA hoftesæde er lavet med håndværk, materialer af høj kvalitet og masser af kærlighed. Vi har prioriteret din baby/barns hoftesundhed højt og har gennemgået strenge sikkerhedstests og faglige godkendelsesprocesser.

Hvad er et hoftesæde?

Et hoftesæde er et super smart og nemt redskab til at bære dit barn nemt og ubesværet. Du kan kalde det en simple bæresele, der vikler sig om din talje/livvidde og sidder over dine hofter for at hjælpe dig med at bære din baby/barn mere komfortabelt og med mindre besvær. Der er et sikkert ‘hyldelignende’ sæde med 30 graders vinkel (vigtigt for optimal støtte til dit barn), hvor dit barn sidder, mens du holder h*n med en arm. Dette sæde er designet til at sætte din babys hofter i den anbefalede M-formede squat-position, mens du fjerner belastningen af din ryg, arme, skuldre og hofte. Hoftesædet er også designet til at opbevare genstande som bleer, sut, servietter og andre væsentlige ting i de 4 lommer.

Er BY MINELLA hoftesædet hands-free?

Nej, BY MINELLA hoftesædet er ikke hands-free. Det er designet til at give forældre, bedsteforældre, pædagoger og dagplejere mulighed for at droppe komplicerede bæreredskaber, der er svære og tidskrævende at tage på selv, og for at gøre det nemt for dig at "bære på hoften", og for børn at komme op og ned nemt, mens det tager vægten af din ryg og arme. Det bærer også alle dine ting i de 4 opbevaringsmuligheder.

Har I en til tvillinger?

BY MINELLA hoftesædet er beregnet til at bære et barn ad gangen. Forældre til tvillinger køber ofte to - en til hver forælder at have på. Dog ved man aldrig, hvad fremtiden byder på 😊

Hvad er de forskellige bæremuligheder?

Du kan bruge BY MINELLA hoftesædet i 4 bærestillinger som vist øverst på how to use siden fra 6 måneder op til 20 kg. Husk at bære den højt (placeres om talje/livvidde) og mere til den stramme side end løst for den mest behagelige stilling.

Sikkerhed

Er materialet sikkert for børn?

Det kan du tro, at det er. BY MINELLA hoftesæde er testet, verificeret og godkendt både kemisk og mekanisk, og lever op til EU's standarder (EN71-3:2019 + A1:2021, CEN/TR 16512:2015) for denne type babyudstyr.

Vores hoftesæde er gennemtænkt og testet til punkt og prikke. Det har været forbi flere fagfolk under designprocessen, så den helt rette ergonomiske pasform kunne udformes og give den optimale støtte til dig og dit barn.

Er BY MINELLA hoftesædet anbefalet af fagfolk?

Ja, det kan du tro, det er.  Det har været forbi flere fagfolk under designprocessen, så den helt rette ergonomiske pasform kunne udformes og give den optimale støtte til dig og dit barn.

Her kan du læse udtalelse fra ergoterapeut Trine Holst Jensen (som også selv bruger det til dagligt):

“Det brede bælte giver en sikker og korrekt ergonomisk pasform og placering på kroppen. Placere vægten solidt over hofterne og sikre derfor minimum belastning af ryg, skulder og lænd. Sædets skridsikre overflade sammen med dets brede facon og 30 graders vinkel sikrer en tryg og stabil placering af barnet, hvilket skaber ro og nærvær og barnet forstyrres derfor ikke af en uhensigtsmæssig bærestilling, men kan i stedet putte sig trygt ind til sin bærer og mærke roen fra den afslappende kropsholding. Selv er jeg virkelig begejstret for hoftebæltet, som har givet mig en meget bedre bærestilling. Jeg kan tydeligt mærke forskel for både mig selv og min søn, som elsker at sidde trygt og godt i denne stilling. Derudover så nyder jeg den lette tilgængelighed ved sædet som er super nemt og hurtigt at tage på når han kalder på omsorg."

Er BY MINELLA hoftesædet certificeret?

Ja, BY MINELLA hoftesædet er sikkerhedscertificeret gennem CNAS. Det er testet, verificeret og godkendt både kemisk og mekanisk, og lever op til EU's standarder (EN71-3:2019 + A1:2021, CEN/TR 16512:2015) for denne type babyudstyr.

CNAS (China National Accreditation Service for Conformity Assessment) er en verdensførende inspektions-, verifikations-, test- og certificeringsvirksomhed.

Er der en instruktionsvideo?

Ja, du kan finde den her under.

Altid vær sikker på at placer dit BY MINELLA hoftesæde korrekt.

Video guide

Kurv

Der kan ikke købes flere produkter