Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

4,9 UD AF 5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT CERTIFICERET & ANBEFALET AF FAGFOLK

GRATIS FRAGT I DANMARK 1-3 DAGES LEVERING

BRUG FRA 6 MÅNEDER OG OP TIL 20 KG.

SKABT TIL FORÆLDRE, BEDSTEFORÆLDRE, PÆDAGOGER OG DAGPLEJERE

How to use

Der er mange muligheder med hoftesædet fra BY MINELLA. Bær dit barn indadvendt, udadvendt, på siden og liggende/ammende.


Så mange ting kan du pakke i dit BY MINELLA hoftesæde

BY MINELLA hoftesædet har 4 uundværlige gode lommer. Et stort under sædet, en lille forlomme, og to lommer på bæltet. Medbring de mest nødvendige ting i dit BY MINELLA hoftesæde og lad pusletasken blive hjemme. I denne video pakkes der bleer, vådservietter, bleposer, zinksalve, Airpods, kort, telefon, læbepomade og solbriller. Sådan bruger du hoftesædet fra By Minella

1-3 dages levering

Fri fragt i Danmark

14 dages returret

Certificeret og anbefalet af fagfolk

Anmeldelser fra Trustpilot

Jeg er meget glad og tilfreds

"Jeg er meget glad og tilfreds med mit køb hos By Minella. Jeg fik både rigtig hurtig levering, god service og hurtigt svar på mine spørgsmål.

Jeg har i længere tid døjet med ondt i mine håndled, og prikken i min arm efter jeg har overbelastet det, når jeg bare rundt på min søn. Men efter kort tid hvor jeg havde brugt hoftesædet, begyndte det at blive mindre, og jeg har næsten ingen smerter i hverken håndled eller arm.
Så jeg er virkelig glad og tilfreds med købet. Som både min mand og jeg bruger flittigt i vores hverdag.

Kæmpe kæmpe anbefaling og tak herfra :)"

5 af 5 stjerner på Trustpilot

- Josephine

Bedste investering!

"Bedste investering vi har gjort med barn nr. 2! Jeg købte allerede hoftesædet i min graviditet, og jeg fortryder bestemt ikke. Jeg manglede et redskab som dét med min første datter, og nu hvor nr. 2 er 6 måneder, bruger jeg det dagligt. Det er simpelthen guld værd! Dels kan jeg være mere nærværende med den ældste og bevæge mig rundt ubesværet med hende på armen, og dels får den mindste en masse tryghed, nærhed og ikke mindst mere frihed end bæreselen/viklen kan tilbyde. Hun sidder både forudvendt, bagudvendt, står op, og jeg bruger det også som støtte til amning (hun har bagdelen liggende på sædet). Så kan jeg ubesværet gå rundt og amme til diverse aktiviteter med den store - SÅ smart! Samtidig er der virkelig meget plads i lommerne. En helt pakke vådservietter og lidt til i den største lomme! Det er bare rart at have lige ved hånden. Min mor, som har dårlig skulder, bruger det også glædeligt, da hun ellers har svært ved at holde den yngste i længere tid.
Jeg er slank af bygning og meget lille talje, og det sidder rigtig fint på mig. De første gange fik jeg sat det lidt for langt nede - det skulle bare lidt højere op, end jeg først troede, så støtter det altså perfekt! Fik nogle instruktionsvideoer, som viser det rigtig fint.

De varmeste anbefalinger herfra! Man vil virkelig ikke fortryde at købe sådan et!"

5 af 5 stjerner på Trustpilot

- Maria S.

Kurv

Der kan ikke købes flere produkter