Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

GRATIS FRAGT I DANMARK 1-3 DAGES LEVERING

4.8 STJERNER PÅ TRUSTPILOT

CERTIFICERET & FAGLIGT ANBEFALET

Om os

Velkommen til

Jeg er ansigtet bag BY MINELLA. Jeg hedder Minella (sjovt nok ;-)), og jeg er mor til mine to drenge, som jeg passer derhjemme.

Jeg har skabt et univers af bæredygtige, funktionelle og gavnlige produkter af høj kvalitet i skandinavisk design til både forældre og børn.

Idéen til det første 'livredder'-produkt, den ultimative mor/far-gadget - BY MINELLA hoftesædet, kom fra, at jeg havde båret min ældste søn hele tiden, da han var yngre. Og han var en tung bassemandmand. Jeg havde så ondt i mine arme, ryg, skuldre og hofte, og gik til forskellige fagfolk for at få hjælp. Jeg havde desperat brug for et redskab til at støtte både ham og jeg i hans vågne timer, hvor jeg typisk bar ham på hoften/i mine arme. Et apparat, der var nemt at tage på og af, som kunne aflaste mig og give min søn den ultimative tryghed og nærvær. Derfor har jeg designet BY MINELLA hoftesædet.

Der er mange ting i livet, der er krævende – at bære dit barn burde ikke være det.

Vores Hvorfor

Vi vil gerne hjælpe børnefamilier med bæredygtige, funktionelle og gavnlige produkter, så hverdagen med de små bliver nemmere og sjovere.

Kurv

Der kan ikke købes flere produkter