Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

4,9 UD AF 5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT CERTIFICERET & ANBEFALET AF FAGFOLK

GRATIS FRAGT I DANMARK 1-3 DAGES LEVERING

BRUG FRA 6 MÅNEDER OG OP TIL 20 KG.

SKABT TIL FORÆLDRE, BEDSTEFORÆLDRE, PÆDAGOGER OG DAGPLEJERE

Om os

Hej og velkommen til:-) 

Jeg er ansigtet bag BY MINELLA. Jeg hedder Minella (sjovt nok ;-)), og jeg er mor til mine to drenge, som jeg hjemmepasser samtidig med, at jeg driver min forretning. 

Jeg har skabt et univers af bæredygtige, funktionelle og gavnlige produkter af høj kvalitet i skandinavisk design til både forældre og børn.

Idéen til det første 'livredder'-produkt, det ultimative mor/far-bæreredskab - BY MINELLA hoftesædet, kom fra at bære min ældste søn hele tiden, da han var yngre. Jeg havde så ondt i mine arme, ryg, skuldre og hofter, og gik til forskellige fagfolk for at få hjælp. 

Jeg havde desperat brug for et bæreredskab til at støtte både ham og jeg i hans vågne timer, hvor jeg typisk bar ham på hoften/i mine arme. Et bæreredskab, der var nemt at tage af og på, let og praktisk at have med at gøre og som kunne aflaste mig og give min søn den ultimative tryghed og nærvær, hvor han stadig kunne ‘være med’. Derfor designede jeg BY MINELLA hoftesædet. 

BY MINELLA hoftesædet er ideelt og specielt designet til forældre, bedsteforældre, pædagoger og dagplejere - alle som bærer på små børn hver dag. Med dets 4 opbevaringsmuligheder giver det også mulighed for at lade pusletasken stå hjemme og have det mest nødvendige med på farten. Det er nemt, praktisk og smart. Ligeledes er det certificeret og lever op til EU standarder og er testet, godkendt og anbefalet af ergo- og fysioterapeuter. 

Jeg håber, jeg er så heldig at kunne hjælpe dig og din familie eller dig som arbejder med små børn hver dag i vuggestuen/dagplejen. Du fortjener at mærke hvilken overskudsverden, du træder ind med din guldklump på hoften. Alt bliver let, nemt og ligetil. 

Der er mange ting i livet, der er krævende - at bære dit barn skal ikke være det🙏🏽

Vores Why?

Vi vil gerne hjælpe børnefamilier med bæredygtige, funktionelle og gavnlige produkter, så hverdagen med de små bliver nemmere og sjovere.

Kurv

Der kan ikke købes flere produkter